Reviews

Reviews

Aniek, 32 - mama van Nour, 2

Een ontzettend leuke speelplek! Prachtig open einde speelgoed en een fijne locatie. Ook is het erg fijn dat het kleinschalig is waardoor mijn zoontje niet teveel “last” ervaart om te wennen. Ook zorgt Maartje van de Speelfee er ook altijd voor dat we goed verzorgd worden met een heerlijke koffie en lekker gebak!

Patricia, 38 - mama van Raf, 2

We vonden het erg leuk om een keer te gaan spelen bij de Speelfee! We moesten een eindje rijden (30 min) maar dat vonden we de moeite waard. We werden hartelijk ontvangen en werden goed verzorgd met iets te drinken en kregen er iets lekkers bij. We hebben veel ideeën opgedaan voor nieuw speelgoed bij ons thuis. 

Mandy, 35 - mama van Tes, 2

Een gezellig, leuke en knusse speelplek. Ideaal voor mijn dochtertje die altijd erg moet wennen in drukke omgevingen. Ook fijn om inspiratie op te doen voor nieuw speelgoed. Een soort van; ‘Try before you buy’. Stiekem vind ik het zelf ook leuk om erheen te gaan, voor de koffie/thee en het lekkers. Even een ontspan momentje. 

Melanie, - mama van Jippe, 2

Een ochtendje spelen bij de Speelfee is zowel voor mijn dochter als voor mijzelf een waar feestje! J vindt al het open einde spel en de interactie met de kindjes heerlijk en ik geniet ondertussen van een kopje koffie en een stukje gebak! Wat het extra leuk maakt is dat Maartje hartstikke leuk gezelschap is! Kortom wij komen er onwijs graag!

Inspiratie

Dagelijks vind je op de Instagram pagina van ‘de Speelfee’ leuke tips voor activiteiten, tips hoe je jouw speelhoek het beste kunt inrichten, trends op het gebied van (open einde) speelgoed, een portie ‘momlife’ en nog veel meer.